Microsoft 365

Microsoft 365 Consultancy

Naast de ERP-lijn van Microsoft worden ook de onderdelen van Microsoft 365 door meer en meer bedrijven gebruikt. Naast het bekende Outlook, Word, Excel en PowerPoint, worden ook Teams en SharePoint steeds populairder. Vanwege de onderlinge integratie zijn kunnen met de onderdelen van Microsoft 365 serieuze stappen worden gemaakt om processen eenvoudiger en efficiënter te maken. One-IT verzorgt trainingen die kunnen helpen snelle verbeteringen aan te brengen met behulp van Microsoft 365-apps.

Microsoft Teams
Misschien is Teams nog wel de populairste app uit het Microsoft 365-pakket. Wil jij een afdeling, een project of een andere samenwerkingsvorm onderbrengen in een omgeving waar bestandsopslag, communicatie en notities samenkomen? Deze Teams-training geeft je de basics van werken met Teams. Na de training kun je gelijk aan de slag.

Natuurlijk helpen we je na de training graag om Teams in te richten, zowel functioneel als beveiligings-technisch.

Voor meer informatie over deze training kun je contact opnemen via het onderstaande contactformulier of via telefoon of mail.

Microsoft 365 basis
Denkt u erover na Microsoft 65 als pakket aan te schaffen? Of heeft u dat al gedaan? In deze training leert u over de samenhang van de verschillende apps van het pakket en over een heel aantal snelle verbeteringen die u met weinig kennis al kunt benutten. Ontdek verder hoe je met OneNote, Outlook, Power Automate allerlei processen kunt optimaliseren.

Naast deze training, kunnen we ook de aanschaf en inrichting van Microsoft 365 begeleiden en afstellen naar uw wensen.

Voor meer informatie over deze training kun je contact opnemen via het onderstaande contactformulier of via telefoon of mail.

Invalid Email

Bel of app One-IT op 0626671059 of stuur een mail naar info@one-it.nl   •   François HaverSchmidtwei 2, 8914 BC Leeuwarden