Implementatie en onderhoud van Microsoft Dynamics 365 Business Central

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Dynamics 365 Business Central is een door Microsoft ontwikkelde lijn van Enterprise Resource Planning (ERP) en Customer Relationship Management (CRM) softwareapplicaties. Het vormt een totaaloplossing voor de complete bedrijfsvoering.

Complete integratie
Alle afdelingen zijn volledig geïntegreerd: wijzigingen werken direct door in alle andere onderdelen van de applicatie. Als u bijvoorbeeld adresgegevens van een contactpersoon in uw CRM-module wijzigt, is dat direct zichtbaar op de bijbehorende klant kaart.

 

Role-tailored
De applicatie is rol gebaseerd: elke gebruiker ziet alleen de onderdelen die voor hem van belang zijn en kan de weergave aan zijn eigen werkwijze aanpassen. Dit maakt de software bijzonder toegankelijk en gebruiksvriendelijk. Bovendien bevat elke afdeling bevat dashboards en rapportagemogelijkheden om u te helpen trends te analyseren en tijdig bij te sturen.

Flexibiliteit
Een van de krachtigste punten van Microsoft Dynamics NAV is de flexibiliteit en uitbreidbaarheid. U hebt een prachtig systeem dat u op vrijwel elk terrein in uw organisatie van informatie voorziet. Maar naarmate uw organisatie groeit, veranderen uw informatiebehoeften. Op dat moment groeit de applicatie met de ontwikkelingen mee.

Alle standaardoplossingen van One-IT zijn gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central. We verzorgen een complete implementatie en vervolgens het onderhoud. Voor sommige bedrijven is de standaard functionaliteit voldoende. Maar veel bedrijven hebben behoeften die verder gaan dan wat er standaard mogelijk is.

Veel gestelde vragen

Wat is Microsoft Dynamics 365 Business Central?

Een ERP-systeem die een volledige bedrijfsvoering kan huisvesten. Het is de opvolger van het vroegere Microsoft Dynamics NAV of Navision.

Waarom upgraden naar Microsoft Dynamics 365 Business Central 2017?

Het is voor iedereen belangrijk bij te blijven met de ontwikkelingen van Microsoft. Op de weg naar moderne applicaties is het cruciaal om geen stappen te missen en later met verouderde software te zitten.

Kan ik een Microsoft Dynamics 365 Business Central-licentie krijgen?
Wat is de meerwaarde van One-IT?

Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we niet alleen zorgvuldige maar ook snelle service bieden. En ons dynamische team is in staat om in zowel projectvorm als bij individuele punten ervoor te zorgen dat u zo weinig mogelijk oponthoud ervaart.

Wat kost een complete Microsoft Dynamics 365 Business Central-implementatie?
In welke branches is One-IT actief?

We werken voor bedrijven in de scheepvaart, watersport, woondecoratie, wegenbouw, machinebouw, transport en meer.

Heeft One-IT genoeg ervaring voor mijn bedrijf?
Ik wil graag aangepaste functionaliteit in mijn systeem, kan dat?

Dat kan. We hebben veel ervaring met maatwerk-functionaliteit en bieden sommige populaire functies al aan als add-on. Bekijk hier welke...

Invalid Email

Bel of app One-IT op 0626671059 of stuur een mail naar info@one-it.nl   •   François HaverSchmidtwei 2, 8914 BC Leeuwarden