Over One-IT

Bent u op zoek naar een Microsoft Dynamics NAV-consultant in Friesland? Bel dan Symon Terpstra van ONE IT in Leeuwarden. Met ruim 10 jaar ervaring als Navision specialist, is hij u graag van dienst.

One-IT is Official Microsoft partner en maakt deel uit van de Dynamics Dossier BV.

Over ons


 

ONE IT is opgericht door Symon Terpstra. Na jarenlange ervaring als consultant in loondienst, heeft Symon in 2010 de stap gezet naar het zelfstandig ondernemerschap. Gevestigd in Crystalic businesscenter in Leeuwarden richt ONE IT zich op bedrijven en organisaties in Friesland.
Een groot aantal projecten worden zelfstandig door ONE IT gerealiseerd. Maar sinds 2017 maakt ONE IT deel uit van Dynamics Dossier BV, deze organisatie bestaat uit 5 vaste medewerkers en verzorgd de administratie en staat garant voor support en klantondersteuning. Op hun beurt maken ONE IT en Dynamics Dossier deel uit van een coöperatie waarbij enkele tientallen Microsoft Dynamics NAV-specialisten zijn aangesloten. Dankzij dit kennisnetwerk bent u verzekerd van de best mogelijke ondersteuning en technisch support.
ONE IT is in staat om een implementatie van A tot Z te realiseren. Wij verzorgen desgewenst de volledig projectplanning, communicatie en voortgangsbewaking. ONE IT betekent één aanspreekpunt. Wij houden u op de hoogte van de voortgang, en zorgen dat u zo min mogelijk wordt belast tijdens het implementatietraject.
Vorige Werkgever
Functie: MS Dynamics NAV Developer
Vorige werkgever: Twee-Pi-Er B.V.
Periode: oktober 2012 – mei 2013
Werkzaamheden: Upgrades naar NAV 2013

Functie: Software Engineer
Vorige werkgever: Qurius
Periode: oktober 2007 – September 2012
Werkzaamheden: Lead Developer Q-SPI (Semi Proccess Industry)

Functie: Navision Engineer
Vorige werkgever: Vigeo ICT / Helios IT
Periode: mei 2001 – September 2007
Werkzaamheden: Add-on development

Functie: Engineer
Vorige werkgever: GAC Group of Companies BV
Periode: augustus 1999 – januari 2011
Werkzaamheden: Trainee
Bel One-IT 06 26671059 of stuur een mail naar info@one-it.nl             François HaverSchmidtwei 2, 8914 BC Leeuwarden