Over ons

One-IT is opgericht door Symon Terpstra. Na jarenlange ervaring als consultant in loondienst, heeft Symon in 2010 de stap gezet naar het zelfstandig ondernemerschap. Gevestigd in het Crystalic Business Center in Leeuwarden richt One-IT zich op bedrijven en organisaties in Friesland.
Een groot aantal projecten worden zelfstandig door One-IT gerealiseerd. Maar we maken ook deel uit van een coöperatie waarbij enkele tientallen Microsoft Dynamics NAV-specialisten zijn aangesloten. Dankzij dit kennisnetwerk bent u verzekerd van de best mogelijke ondersteuning en technisch support.
One-IT is in staat om een implementatie van A tot Z te realiseren. Wij verzorgen desgewenst de volledig projectplanning, communicatie en voortgangsbewaking. One-IT betekent één aanspreekpunt. Wij houden u op de hoogte van de voortgang, en zorgen dat u zo min mogelijk wordt belast tijdens het implementatietraject.
Vorige Werkgever
Functie: MS Dynamics NAV Developer
Vorige werkgever: Twee-Pi-Er B.V.
Periode: oktober 2012 – mei 2013
Werkzaamheden: Upgrades naar NAV 2013

Functie: Software Engineer
Vorige werkgever: Qurius
Periode: oktober 2007 – September 2012
Werkzaamheden: Lead Developer Q-SPI (Semi Proccess Industry)

Functie: Navision Engineer
Vorige werkgever: Vigeo ICT / Helios IT
Periode: mei 2001 – September 2007
Werkzaamheden: Add-on development

Functie: Engineer
Vorige werkgever: GAC Group of Companies BV
Periode: augustus 1999 – januari 2011
Werkzaamheden: Trainee
Invalid Email

Bel of app One-IT op 0626671059 of stuur een mail naar info@one-it.nl   •   François HaverSchmidtwei 2, 8914 BC Leeuwarden